dilluns, 22 de gener del 2024

TREBALLANT AMB ELS NOMS DE L'AULA / TRABAJANDO CON LOS NOMBRES DE LA CLASE

Al llarg de les setmanes de setembre, donat que l'alumnat arribava des de diferents classes, que alguns/es no es coneixien i que era el seu primer contacte amb la nova etapa educativa, hem aparcat els llibres de text i hem estat treballant els noms de les xiquetes i xiquets de la classe mitjançant jocs, cançons, fitxes i altres tipus d'activitats.
Es tracta de que es vagen coneguent, identificant, relacionant i també aprenent la lectura i escriptura del nom propi i de les companyes i companys...  Per a això hem elaborat activitats, a més de propiciar situacions que afavoreixen aquest objectiu: repartir materials amb el nom de cada alumne (llibres, llapis, etc).

A continuació vos penge una sèrie de jocs que he elaborat per a treballar, de manera lúdica, els noms de la classe...  una manera d'aprendre jugant, divertint-se.   NO OBLIDEU escriure el vostre nom al final per a registrar les vostres marques personals!!

P.D:  He actualitzat els jocs incloent al nostre nou company, OCTAVIO!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A lo largo de las semanas de septiembre, dado que el alumnado llegaba desde diferentes clases, que algunos/as no se conocían y que era su primer contacto con la nueva etapa educativa, hemos aparcado los libros de texto y hemos estado trabajando los nombres de las niñas y niños de la clase mediante juegos, canciones, fichas y otros tipos de actividades.

Se trata de que se vayan conociendo, identificando, relacionando y aprendiendo la lectura y escritura del nombre propio y de las compañeras y compañeros... Para ello hemos elaborado actividades, además de propiciar situaciones que favorecen este objetivo: repartir materiales con el nombre de cada alumno (libros, lápices, etc).

A continuación os cuelgo una serie de juegos que he elaborado para trabajar, de forma lúdica, los nombres de la clase... una forma de aprender jugando, divirtiéndose.   NO OLVIDÉIS escribir vuestro nombre al final para registrar vustras marcas personales!!

P.D: He actualizado los juegos incluyendo a nuestro nuevo compañero, OCTAVIO!!!





   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada